Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var här - jag är för all tid här


Vart tar du vägen sen

Ditt namn på en gravsten
en lykta med ett ljus
planterade blommor
runt en ängel vit

eller en ros i minneslunden

Jag ser fjärilen flyga tätt förbi
den landar i havet av lavendel
sätter sig sedan på ängel av sten
som ett tecken 

Förnim mig här
doften av lavendel
min favoritblomma
fjärilen är en hälsning

Jag kan inte ses
men jag lovar
att jag finns
i vinden, i solen, här

precis där du är





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-30 13:04



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vackert förmedlat
Sorgen kan vara tung
Orden gick rätt in hjärtat.
2022-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP