Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverigekamraterna

Vi behöver inte ha ett land där många förespråkar sin egen form av demokrati.
Nej vi behöver istället alla vara Sverigekamrater !
Rösta på Sverigekamraterna !




Övriga genrer av Valter Örn VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-30 16:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och vart kammar kamraterna
sitt hår höger,vänster,mittbena
Eller inte alls?
;)
2022-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP