Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vackra själ


Vila du


Vila nu
du vackra själ
fri från ångst och gråt

här i världen saknas du
i dess stora båt

Vinden kastar
vågor yr
livet genom tiden flyr

viskar dig Förlåt




Bunden vers (Annat versmått) av stormengudrun VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-31 10:33



Bookmark and Share


  Johan Karlsson
Uppskattar rimmen.
2022-09-08

  Cikoria Blå VIP
Åh, sa bra. Bokmärker.
2022-08-31
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP