Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.etc.se/inrikes/haer-aer-sd-s-hemliga-trollarme-faar-order-av-aakesson


Sverigedemokraternas avlönade trollfabrik

Att det finns
sverigedemokratiska troll
som sprider dynga och myt
torde inte komma som någon överraskning.

Vad som nu framkommit är
att SD har en heilande trollfabrik
beordrad och avlönad av partiet.

I en bunker sitter troll och
trummar ut lögn, hat och desinformation.

Det vill de inte att du ska känna till.

Detta, mina vänner, är inte någon åsikt.
Heller inte propaganda.
Eller smutskastning.
Det kallas för journalistik.
Det kallas för fakta.

Så länge vi har en verklig demokrati
får svärje-vännerna tåla att vi har en fri press
alternativt flytta till ett land utan fri press.

En enkel till Ryssland kanske?




Övriga genrer (Essä/Recension) av rostspik VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-31 17:41



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Något som alla sverigedemokrater har gemensamt är att de ser otrevliga ut.
Detta gäller även deras väljare.
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP