Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rötter.


Brännande


vit och varm
är den tysta
trelleborgen.
den tär inom sig
som en scharlakansröd eld
på vintergrön glöd,
fångad i sin mörka iris.
aska löses upp
till mjuka viskningar.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-02 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen