Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle jag leta på adressen till


Fru Asp


Jag skriver och jag skriver
men vad till vem
mig själv

Granen i skogen
är så klok
men tyst

Har fullt upp
med ekorrar
som huggit in på kottarna

Mina frimärken blir liggande
som små papperslappar
på bordet




Fri vers av Irene Backström
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-09-02 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström