Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar om alla andra kan se


Glada Ut


Jag är inte
mycket för att skratta
i stora sällskap

Inte i små heller
passar bättre att se bister ut
har tränat på att se elak ut

Började få rynkor i pannan Fult
och ibland kunde jag säga
nått jätteargt

Så folk blev förbannade




Fri vers av Irene Backström
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-09-03 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström