Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


12


Stor Ring På Vattnet

den vilda forsen, bildar monstren in i natten/
då hyllas konsten bringade blomster en stor ring på vattnet/
som sen stillas i harmoni och finner skrattet/
finn en melodi hitta ord och skriv på papper/

riktigt tappert fick vi chansen att tjäna mynt i hatten/
men att sjunga utan frihet är inte vackert/
att blunda utan mening är mörkt som straffet/
att fumla utan helning är tungt och massivt/

att punda utan helbild krossar min iris/
när tom blossa på weedet känns som en åskande istid/
är det dags för förändring och plocka upp sin skit/
en match i förlängning som stoppas av vildsvin/

hoppas på nånting, eldbrand i blodet/
koppla av kompis, älska på jorden/
Fuck allt knas! sikta på framtidens storhet/
andlig evolution, den första sanna revolutionen/

Är nu


Vers2:
möter mitt inre, ser igenom illusionen/
söker i minnet, ler sedan mot solen/
röken gör att det brinner igen ingen eld utan rök/
det brukade vara mitt måtto men nu är festen död/

missbrukade mitt konto, kefft men skönt/
stressen stör resten hörs mycket högre än bestens bröl/
tillslut började vi från början trampar upp nya stigar/
min fru till en början drottning till slutet av en tidsram/

det finns bara nu, resten är hjärnspöken/
Babylon bildar en mur men vi flyger mycket högre/
bort från förvirringens massa som brinner av karma/
ingen som platsar i en tävling som inte går att vinna/

spelet är riggat och blinda leder blinda/
vi ser er som trixar fintar med att hindra/
dej själv från att lindra din prestationsångest/
snurrar runt i hamsterhjulens julstress bland svarta ballonger/



Ref:
men finner skrattet, gör en stor ring på vattnet/
Ingen chans man, i ringen har jag makten/
och när jag kliver ut ser ni mej skuggboxas/
ni styrs av ur, inrutade i boxar/

bugar och bockar jag skjuter och knockar/
ut er horbockar utan att torska i slutet av klockan/
dags att njuta och softa stupa och jobba/
utan att lossna från ringens njutsamma åska/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-04 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl