Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom


Det gäller

att försöka

se

det ljusa

i det mörka

för visst 

finns det där

Kanske

det känns

för långt 

bortom

men i själva

verket

det är

alldeles nära

tätt intill

som en

vit skugga

 








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-13 13:49



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fint och insiktsfullt. Det visuella intrycket passar väl till själva texten.
2022-09-14

  Öknens Ros VIP
Ibland kan det vara svårt att se ljuset, men om vi anstränger oss kan vi skönja det.
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP