Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beröring

Som en 

fjärilsvinges beröring 

din kind mot min 

gör att ljuset 

faller in i mörkret 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 118 gånger
Publicerad 2022-09-07 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo