Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en gång en ung kille som hade en fin


Motorcykel



För mycket länge sedan
fanns det en ung kille
som hälsade på min pappa

Han hette Kaj
och hade en motorcykel
som han körde

Jag hade aldrig sett
en motorcykel förut
Kaj var snäll som jag minns

Liten som jag var
tyckte jag mycket om honom
följde alltid pappa ut på trappen

Vinkade Adjö när han
åkte iväg på sin fina
motorcykel med alla lysande lampor

Sedan kom han inte mer
jag väntade länge
innan jag frågade pappa varför han
inte kom till oss

Pappa sa att han hade kört
omkull på sin fina motorcykel
Han fanns inte längre
Jag brukar tänka på honom.....









Fri vers av Irene Backström
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-09-08 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström