Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla

Liksom löv faller
faller vi

Tiden vi blomstrar
är förbi

Men innan dess
att vi lägger oss ner

Ska vi lossna
slå oss fria

Falla ner
likt en fjäder
snurrar virrar irrar

För att tillslut


Botten




Fri vers (Prosapoesi) av KarinLovisa
Läst 129 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-09-08 09:08



Bookmark and Share


    Susanne Grimheden
I dessa dina ord bottnar jag själv. Tack!
2022-09-22

  Annaemi VIP
Fin ton, orden rör sig som en fallande fjäder, tycker om!
2022-09-10

    ej medlem längre
Tycker att det här är en väldigt finstämd dikt. Vackert språk och fina metaforer!
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa