Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte, men jag vill

Jag vill inte vara utan dig,

kan inte det.

Men jag vill vara utan.

Utan mig.




Fri vers av KarinLovisa
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-01 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa