Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studshjärnan

Allt studsar runt inom mig
I min så kallade hjärna

intryckljudbildersamtalmusikminnen

Boken stavar vibrationerna rakt ut.

Och nej. Det är inte skönt.


Att få känna?
Att få uppleva?


Kaos med studs. Vart är jag?




Fri vers av KarinLovisa
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-18 07:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sune Studs & Grönlandsrockarna.

Pogo, Pogo!
2023-04-22

  Monika A Mirsch VIP
Du studsar mjukt - och "vart är du på väg"? Skön dikt!
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa