Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en feber



man bara får glass mot

men det som egentligen behövs
är Alvedon.

Massvis.




Fri vers av KarinLovisa
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-13 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa