Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har sitt glas med lidande

Ditt glas
är fyllt till bredden.
Med sorg,
sjukdom,
lidande.

Jag tar glaset ifrån dig
och sveper det.

Du är frisk nu. Gå, lev ditt liv,
som du vill.

Allt är hos mig nu och det känns


bra.




Fri vers av KarinLovisa
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-26 15:49



Bookmark and Share


  Koloristen
Fantastiskt bra!
2023-10-27

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
så gjorde bella för mig en natt
men mitt mörker är oändligt
vågade inte bli healad av henne
med neuroleptika i
kroppen blir det konstigt
trodde jag skulle bli
som ted gärdestad
förlora min poetiska röst
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa