Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Words don't come easy...


Återupplivade ord


ord blir till hemligheter
när de inte hörs
och det finns många
som sparkar upp damm
bland vilket ord gömma sig.
läpparna rör dem inte
och öronen omsluter dem inte.
de reser sig upp
och sätter sig ned
för att resa sig upp igen.
du har inte ens sett dem
utsmetade
i den solbelysta luften
eller vilande
på dina egna fingertoppar.
du har inte upptäckt
att de är kvarlämnade
antingen för att bli olyckor
eller sopas obemärkta undan
i konversationer.
de kanske blir till fossiler där
eller så stiger de upp igen.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-08 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen