Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fick se min framtid

Om jag fick se min framtid
skulle jag se hur mina val bildat konsikvenser
och kanske gjort på ett annat sätt.

Och så skulle jag se hur bra
min ekonomi var.
Om jag kunde göra på ett annat
sätt för att den skulle bli bättre.

Men jag har bestämt mig...
Det är härligt att vara liten man
behöver inte bry sig om sånna besvär.




Fri vers av Buddha
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-08-07 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buddha
Buddha