Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräs

Ibland kan man slita
bara för att klippa gräset.
Då tar det flera timmar ibland.

Men livet är mycket enklare
med elektrisitet.
man kan ha en fjärrstyrd gräs klippare.
Då slipper man allt slit.

Vilken tur att min gräs
klippare är själv gående.

Doften av nyklippt gräs är underbar.
Som att lukta på en blomma.
Man kan stå där och bara njuta.
Kännslan av gäs mellan tårna är härlig.




Fri vers av Buddha
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-08-07 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buddha
Buddha