Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På havets vågor


Ms Ember

Hon var ett glödande skepp
med rubinröda segel på flykt
över Oceanens rasande vågor

På väg mot Världen av fridom där
tiden alltid var rätt rättvisan orubbar
livet en helgedom som var skör

Resan var svår på Oceanens vredgade vågor
kaptenen med rorsman kämpade hårt med de andra
bland de vredgade vågornas höjder






Bunden vers av Irene Backström
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 11:49



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.hant.se/noje/over-atlanten-sasong-4-alla-deltagare-kanal-5/8175229

Jag såg överatlanten.

2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström