Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 september


20 sekunder

Jag såg det i film en gång
i söndags,
Att det tar 20 sekunder
20 avgörande sekunder ibland

 

Det är allt som krävs
Att göra intryck
Och kanske var det just
Det ögonblicket när jag sade si och så där som du fattade tycke för mig
Men det tar också bara sekunder att göra misstag
ATT säga nåt luddigt
Att bara inte se sig för

Jag skulle säga och tala för oss alla

Vi är alla bra eller dåliga på det där

Så jag vill inte döma 

20 sekunder blir plötsligt en evighet 

 

 

Men 20 sekunder kan kännas som ens hjärta sjunker till golvet och du hör hur allt faller i slow motion och du kan bara stå där helt mållös 

 

Och stirra ut i tomma intet

Eller ditt eget vakuum 

 

Eko 

 

 

Eko

 

 

Echo

 

E   c  h o 

 

Inbilla dig inte nu för en enda sekund att jag inte är tidsoptimist ...

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-15 12:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
D 20 sekunderna kan ofta
fördröjas av förväntningar.
2022-09-16

  Lottie Ålhed VIP
Mycket upplevelserik och fin dikt. Bokmärkes av mej.
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP