Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassel

 


jag är ett trassel, jag kommer inte loss, kommer jag någonsin ta mig loss 


jag är en dålig människa, sämre än de flesta faktiskt, en egoist




Fri vers av Jess1
Läst 75 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-15 23:06



Bookmark and Share


  bumerang


Det är inget fel att tycka om sig själv
Och vilja sitt eget bästa.
Odla dig själv. Det är det bästa du kan göra dig själv, för allt och alla.
2022-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1