Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vattnet drar dig närmare

Äppelträdet lutar sig
böjt mot vattnet
vi delar det sista äpplet

Skörden tas ur jorden
innan regnet kommer
arbetet sker långsammare

Vinden blåser åt fel håll
grumlar vattnet
botten osynlig

Barnets perspektiv
barnperspektiv
barns rätt synliggörs på en duk

Den gemensamma sången
bär hennes livsberättelse
en formad sten läggs på den vita kistan
intill en lysande solros

Avskeden numera
ett pärlband
jag förstår dig bättre nu

©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-20 17:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP