Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du får ge mig tinnitus ...

 

Jag vill inte lägga band
på mig själv. Vill vara i ropet!
Så jag sluter ögonen.
Önskar att jag bitvis befinner
mig på Sydpolen, Västkusten,
Bar-bad-oss och Sicillien
i samma veva. Att kusten är klar.
Att jag kan förhasta mig över
dina breddgrader.
Ta mig till dina läppar till fots eller
med bröstsimm ner i cyberspace
till att klicka på musen
“och få dig hetlevrad.”

Bestiga dina toppiga berg
samtidigt som jag hämtar andan
med lustgas och vilar handen
runt din ekvator. Din midja
blir ett vulkanutbrott.
Frispråkigt gnugga anden i flaskan.
Röra mig mot dina rys... resmål

Ha dig på halsen medan jag
fingrar på ditt hår.
Och när stigman försöker tysta
ner oss ryter du ifrån!

“Grrrrrrrrrr!”

Du river mig motsols.
Andas häftigt över min kontinent.
Drar dina naglar över Anderna.
Följer min ryggrads början vid
Karibiska havet. Löper söderut
genom Colombia, Ecuador, Peru,
Bolivia, Chile och Argentina för att
sluta vid Kap Horn.

Du viskar nåt.
Jag svarar nåt.
Och jag ler mot din kind med
hjärtat som ett öppet sår.
Du håller krampaktigt fast mig
i ditt våld när jag öppnar munnen,
särar dina läppar med min tunga.

Du ger ifrån dig ett “fortsätt”
när jag har tummen mitt i handen.
Sen ligger du ner med halvslutna ögon.
Jag känner blodet rusa och du ...
för dina läppar mot mitt öra
och skriker plötsligt rakt ut.

Även om jag riskerar att få
tinnitus är det åh-gudomligt
värt det.

För då kommer varje gång
det tjuter i mitt öra vara
ljudet av din
..... ... ...  orgasm




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-21 20:03



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Tack för bokmärkning och era fina kommentarer som känns så välformulerade (även i dm)
2022-09-21

  Solstrale VIP
Det må jag säga… mastodont utelämnade och fantastiskt frimodigt! Gillas!!!
2022-09-21

  Peter Olausson VIP
Bara så...BRA!

2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP