Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid nära

Långt borta

och ständigt nära

 

som havets stränder

förenas av vågorna

 

Du är

och det är ett under

 

Vi finns här

på samma jord

 

och jag hör dina andetag

 

på andra sidan

skogarna och bergen

 

Jag ser dig

när ingen annan

är där




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-23 21:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin och vilsam poesi.
2022-09-27

  lodjuret/seglare VIP
Om 'ingen är där' så kanske det är en önskedröm eller mardröm, för även att tro sig vara förälskad kan ju vara som en mardröm när föremålet för ens kärlek 'int går att nå'... texten får några svallvågor, några svarta klippor samt en lilja så vit...
2022-09-25

  Kungskobran VIP
Fint
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP