Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Eviga


Sommar

Du fagra vän
vart tog du hän
bland vita rosor utav sol

Jag letar ännu efter dig
mitt hår är vitt
som Malvan
rynkig är min hud

Snart glömmer jag
mitt letande och reser
till Fäbodvallens gröna gräs




Fri vers av Irene Backström
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-29 15:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Fagersamt
2022-09-29

  Annica Kaufeldt VIP
Vackert! Lite vemodigt också, men framför allt vackert.
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström