Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STILLA VALS

Bortom sans
Som i trans
i en dans.
Valsar de lyckligt omkring.
Och, hon ser
hur de ler
och hän sig ger.
Själv orkar hon snart inte mer

Ty hon

dansar med gråt i sin hals
För hennes partner kan ej dansa vals
Hon dansar med gråt i sin hals
För hennes partner kan knappt dansa alls

Hon dansar och fäller en tår
När som smärtan blir henne för svår Hennes fötter är två blödande sår. Hon måste nog bäras ut på en bår.

Ty hon

dansar med sorg i sin själ
För kavaljeren han dansar ej väl
Nej han rör sig nog mer som en säl,
och deras dans slutar ofta i gräl.

När som de tu dansen trår
blir plågan till slut alltför svår.
Trots att hon kämpar allt vad hon förmår
med att försöka dra in sina tår.

Så hon

dansar med sorg i sin själ
Ty hennes tår
har
han
trampat
ihjäl




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av michael ringhald
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-30 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michael ringhald