Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens tid


Se här kommer nu glädjens tid.
Den nalkas oss med ruskig fart.
Den har med sig både fröjd och frid och allt ska bli så underbart.

Vi ser den mot oss rusa fram och vi fylls av eufori. Nu väntar tider med stoj och glam.
Nu är bedrövelsens tid snart förbi.

Men oj! Den halkade visst och gled i väg åt ett annat håll och missade oss med besked så vår glädje den blev noll.




Bunden vers (Rim) av michael ringhald
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-04 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michael ringhald