Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vandring mellan världar.


Mjuka kanter

fluffiga cirrusmoln
snuddar vid stora stjärnan.
dess ljus nu på min hud.
jag har flygit iväg
för att bli iakttagen av den
och strandade på månen
som vore den en höig åker.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-01 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen