Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

 

Jag går runt i ring
och söker mitt mål
förstår ingenting
nu bara lite jag tål

Vad hände med livet
hur blev det så här
tar inget för givet
ska jag stanna där

Eller fortsätta resan
just inom mitt inre
söka svaret på frågan
så den känns mindre

Blir ringen större eller mindre....




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-03 14:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så har jag tänkt och känt.
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP