Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluka mig hel.




Kom hit,
Sluka mig hel.

Sen kan jag vila varmt,
inuti dig.




Fri vers av elinli
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-08-07 20:52



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
:) Den här var mycket söt
2006-08-09

  TiVa
Ahh.. underbart!
2006-08-07

  Tav
Åh vilken fin! Älskar dikter som säger så mycket med så få ord!
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli