Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en mänsklig krasch för 10 minuter sedan.


"Bad news never have good timing"

jag visste,
förstod,
väntade mig
smällen som kom.

men aldrig att den
skulle ta så hårt,
knocka mig till golvet,
kittla mina kräkreflxer
och få tårarna kom med sån kraft att
mitt huvud blir alldeles tungt.

att den skulle
nå ända in till mitt hjärtaförstod jag
men inte
att den skulle göra det omöjligt att
stå upp
och ligga ned rakt

fosterställning,
blytungt huvud,
våta kinder
värkandem ömmande hjärta:

på en matta,
på ett golv,
i en ensam lägenhet,
i en liten stad,
i en stor värld,


tog dina ord
över hela min kropp.




Fri vers av elinli
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-16 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli