Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet inte.

du tror att du ser alla mina känslor.
allting ska analyseras
det jag säger
det jag gör
det jag tänker
men du vet inte
att man måste komma lite närmare
du vet inte

att man inte kan se känslor
bara känna.




Fri vers av elinli
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-08-09 15:08



Bookmark and Share


    ele
du skriver väldigt bra! :)
2006-08-09

  sotlugg
jag vet inte.
det här är bara ord
2006-08-09
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli