Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gav mig fjärilar.

du gav mig fjärlilar.
den härliga känslan,
när det puttrar skönt i magen
och hettar om kinderna

du gav mig fjärilar,
tog dom
och gick.




Fri vers av elinli
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-08-07 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli