Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här gossen har funnits på riktigt. Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått belysning, tänds och släcks av Chan.


Den förskräcklige sjökaptenen

Han skrämde i sin belysning,

en dylik som tänds och släcks

Vi stelnade till förfrysning

såsom när fruktan väcks

på havet.



5/10 2022




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-05 17:49



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hmm, kan vara otäckt med personer som förmår koppla på stark energi och koppla av den lika oerhört fort. Som om de vore psykopater där inga känslor sätter spår i dem själva - typ totalt frånkopplade ifrån sin omgivning eller snarare skickligt fokuserade på att styra skeppet?!?

Kanske min tolkning är ute och cyklar - i bästa fall bara reflekterade kapténens ansikte de verkliga farorna därute..?
2022-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP