Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grrrrr!


Predestinerad fattigdom


Från dagen när du föds
försöker dina händer
hänga med
och
du förstå någonting

Sedan blir det värre
laget ratar dig.



3/10 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-05 17:51



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
mobbing har förstört livsorken för många - grrr - grrrr !!!!
2022-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP