Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråbruna stenar Steniga hus


Vackert blött regn

Jag tror jag åker
till Edinburgh
och tittar på Slottet

Går genom staden
läser på alla skyltar
som Andy the Highlander
berättar om i sin rutiga kjol

Jag ska ha min gula regnrock
ordentliga skor en rolig mössa
gå som jag inte gjort
på år och dag!




Fri vers av Irene Backström
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-06 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström