Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ubåt

Stålets kyla

jagar små droppar på flykt

Oändlighetens mörker kryper

längs sörjande väggar

som sjunger av tryckets rörelse

mot människans svetsade fogar

En spricka öppnar slutet

sugs ut

itu

en arm

din arm

vätska, allt är blött

 

 




Fri vers av Undine
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-07 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine