Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorna försvinner med solen

Vi sitter på klippan

Skådar solen under lugg

Den försvinner ner vid horisonten

Tillsammans med mina känslor

De försvinner spårlöst vid horisontens kant

Obegripligt att de kan avdunsta

Känslor som var så starka

Försvinner vid horisontens kant




Fri vers av inspiration.
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-08-07 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.