Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevaren

Utdragen av sugklocka
trassliga hårlockar
ögon som blåklockor
oöm för smockor.

Armar ses veva
axlarna skeva
i hjärtat en reva
men fena på att överleva.




Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-10-09 16:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fantastiskt ändå hur den konformade huvudformen på den nyförlöste kan återgå till det normala efter sugklockan gjort sitt arbete.
2022-10-22

  Susen VIP
Livsvilja. Fint framfört och dina ord känns
2022-10-16

  Solweig Jansson VIP
Så mycket du hinner berätta om denna människa på ganska få rader - fantastiskt fin text !
2022-10-14

  Sparvögat VIP
Livsvilja och hopp vilar i dessa
berörande ord…
~Kämpa lilla vän~
2022-10-10

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om livskraft.
2022-10-10

  Kajan VIP
Här är någon som härdas lite väl tidigt..men alternativen var få. Kort och koncis text som berättar mycket och tar sikte mot framtiden.
2022-10-10

  Respons VIP
Skarp bild av det nyfödda barnets överlevnadsförmåga!
2022-10-10

  Kungskobran VIP
Varje baby är ett under med en okuvlig vilja att leva, att överleva
Fint fångat
2022-10-09

  Niliboy
Kämpa broder kämpa!
2022-10-09

  Blomma-Stjärna VIP
vilken fantastisk poesi
ger nyföddhetsmani
2022-10-09

  Solstrale VIP
Magnifikt!
2022-10-09

  Öknens Ros VIP
Vad är väl vackrare än ett nyfött barn?
2022-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP