Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ända

sms:et fick världen att vändas på en kvart
mina ögon tårades och rummet blev svart

allt som blivit bättre, det som började bli bra
helt jävla borta, jag var ingenting att ha

smärtan i min bröstkorg, behövde komma ut
hur fan kunde du helt plötsligt bara göra slut

nu fanns vi inte längre, kvar fanns bara jag
hur skulle jag orka med, att vakna nästa dag




Bunden vers (Sonett) av Micky
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-09 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micky
Micky