Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku in english

 

Oh hi there welcome

A kind soul has entered

Please leave us alone




Bunden vers (Haiku) av Micky
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-21 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micky
Micky