Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Släpp ut mig

Här sitter jag
och du går förbi
Om ni bara visste
hur jag mår inuti

Din blick så klar
mot hala golv
Vem säger nej
kan klockan bli tolv

Att instängd vara
på ordnad fest
Hemmet lockar
där trivs jag bäst




Bunden vers (Sonett) av Micky
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-31 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micky
Micky