Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftballong och regnbågen


Jag har glömt bort
Att allt är inte svart och vitt

Jag har glömt luftballongen
Den jag var i målarkläder, den jag är när jag skriver 
Jag har glömt mig själv
Som en nalle på perrongen
Glömt en farmors röst, 
Och fasters goda råd
Jag har glömt att sträcka mig, igen

 

Att inte ge upp 

 

Och att ta ner regnbågen i hjärtat igen.

All helium
All luft

 

Jag vill inte ha moln

Jag vill ha endorfiner 

Adrenalinkickar och lugn 


Blås liv i mina lungor igen
Så hoppet får liv
Och fallet finns kvar

 

"dunk"

 

"dunk"

 

 

Hjärtsvikt 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-10-09 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP