Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fullmåne igår. En hälsning.


Månuppgång


Blått till guld.
Guld till scharlakansrött.
Det röda mörknar.
Svart.

Ljusfläckar
en efter en
fyller mitt
synfält.

Lågt sken österut.
Fullmåneuppgång
som ler mot
mig.

Jag ler tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-10 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen