Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det omöjliga

Låter det möjliga 

vara och vila

tar istället itu

med omöjliga 

varje dag 




Fri vers av Quasimodo
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-10-10 19:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Men man borde kanske göra tvärtom?

Får mig att tänka på hur det omöljliga ekorrhjulet livet känns.

En bra dikt tycker jag.


2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo