Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Delaktiga

Jag levde i min 

kärlek till henne 

hon levde i sin 

kärlek till mig 

ingen av oss var 

delaktiga i vår kärlek 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-10-11 20:05



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Sorgen
i det svarta.
Känns igen...
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo