Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet av en vandaliserad och sedermera övertäckt tunnelbanemålning i Sundbyberg. Ville bara springa in i den, och nu finns den inte att beskåda längre.


Utsikt mot en främmande värld


Som är knappt synlig men evigt föränderlig
likväl gammal och lovar mystik

Vad möter
efter det första steget
när väl du krånglat dig ned från
balkongen
bestämt en riktning mot
det där okända

Överallt torde något finnas, som
står berett att
besitta dig

så varför skulle du inte låta det
ske just där.



21/7 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-11 21:30



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Spännande, fantasifullt, vemod och framtidstro...

2022-10-12

  Blomma-Stjärna VIP
så fint o välkomnande mot en förmodligen vacker graffitimålning - innan vandaliseringen o övertäckningen
2022-10-11

  Gunwale VIP
Här skapas en kändla av lockelse och spänning! Man kanske tappar fotfästet … snart …?!
2022-10-11

  Glitträ VIP
Våga ta klivet ut i det okända satsa på det man tror på det tror jag på … du klurar och vinner. Fint.
2022-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP