Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hit


Tiden kommer


Underligt vi tänker
att all tid var igår
när tiden ständigt skänker
oss nya levnadsår

Alla svunna dagar
minns vi som en dröm
men nuets tid behagar
oss i dess framtidsström

Kinesens ord mig stärker:
tiden kommer hit
småningom vi märker
att vi kommit dit










Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-11 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP