Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trädens blad


Byter Färg


Här på Glasverandan
under vinter tak av tegelpannor
ser jag ekens gula blad

Innanför glasets klarhet
blommar sommarpelargonerna
på de vita fönsterbrädorna

Här finns dina steg kvar
på golvets mjuka mattor stolen
som var din där min stickade filt i ull ligger

Ännu värmer skratten mig
av alla svåra korsordslösningar
och våra vakna nätter




Fri vers av Irene Backström
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-10-11 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström